fbpx
               Права върху кадрите и обработка на лични данни
Всички заснети и публикувани във Фейсбук страницата кадри, са със запазено авторско право и принадлежат на техния автор – Галя Иванова (Galliano Photography). Употребата им с комерсиална цел, без съгласието на автора, е нарушение на закона. Ако желаете кадрите да бъдат използвани с комерсиална цел това трябва да бъде обсъдено с автора.
          При избора на Galliano Photography, за осъществяване на Вашата фотосесия, Вие давате своето съгласие, заснетите кадри да бъдат използвани с цел популяризиране на бранда и предлаганите от него услуги. Ако не желаете кадри, на които присъствате, да бъдат публикувани в дигиталното пространство е необходимо изрично да заявите такова желание. Ако не сте го направили, кадрите могат да бъдат използвани в следните платформи:
Сайтове за фотография http://galliano.bg/photography/
You tube: galliano.photography
          Фотография на физическо лице, от която то може да бъде идентифицирано по пряк и непосредствен начин, представлява лични данни, както по смисъла на ЗЗЛД (Закон за защита на лични данни), така и по смисъла на GDPR (Общ регламент за защита на личните данни).
Взимайки участие във фотосесия, осъществена от Galliano Photography, вие се съгласявате да бъдете заснети(в това число като родител или настойник на Вашите деца, давате съгласие те да бъдат заснети).
  • Чрез провеждане на фотосесия, Вие декларирате информираното си съгласие и заявявате, че сте запознати с общите условия и изисквания.
                                         ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Ето някои от най-често получаваните запитвания към Galliano Photography. Ако не намерите отговор на въпросите, които Ви интересуват, моля изпратете лично съобщение към страницата или позвънете на телефон 0888 23 75 89.
  • Как да запазя час за фотосесия?
Може да се свържете с Galliano Photography чрез лично съобщение във Фейсбук страницата или на телефон 0888 23 75 89, където да запазите дата и час за Вашата фотосесия.
  • Каква е продължителността на една фотосесията?
Студийните фотосесии са с продължителност средно около 60 минути.
За информация относно останалите услуги предлагани от Galliano Photography, както и тяхната продължителност, моля последвайте линка- http://galliano.bg/photography/цени
  • Каква е цената за фотосесия?
За подробна информация, относно цените на различните услуги, моля последвайте линка – http://galliano.bg/photography/цени
  • Какви услуги предлагате?
Фотография за бременни
Семейна фотография
Cake Smash фотосесия за рожден ден
Сватбено фотозаснемане
Фотозаснемане на събития
Ваучери за подарък
Лайфстайл фотография
  • Как да закупя подаръчен ваучер?
За да закупите ваучер от Galliano Photography е необходимо да се свържете с мен на телефон 0888 23 75 89. Ваучерът ще Ви бъде изпратен, а след това получателят му, ще трябва да се обади за записване на час и осъществяване на услугата.
  • Какво включва обработката на заснети кадри?
Обработката на снимките включва – оразмеряване, обработка на контраста, бял баланс, ретуш където се налага, потъмняване или осветляване.
  • Колко време е необходимо за обработка на снимките?
Обработката на кадри от фотосесиите се извършва в срок от 30 дни, след заснемането им. Ако желаете да се възползвате от услугата експресна обработка, е необходимо да заплатите допълнително сумата от 50 лв. В този случай ще получите кадрите си в срок от 7 работни дни.
При заснемане на сватба, срокът за обработка на кадрите е до 2 месеца.
  • Предоставяте ли необработени кадри?
Необработени кадри не се предоставят под никаква форма.
  • Рекламни снимки
Galliano Photography извършва заснемане на кадри, предназначени за рекламни цели. Ако желаете да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с мен на телефон 0888 23 75 89, за да получите по-подробна информация.