fbpx
               Права върху кадрите и обработка на лични данни
Всички заснети и публикувани във Фейсбук страницата кадри, са със запазено авторско право и принадлежат на техния автор – Галя Иванова (Galliano Photography). Употребата им с комерсиална цел, без съгласието на автора, е нарушение на закона. Ако желаете кадрите да бъдат използвани с комерсиална цел това трябва да бъде обсъдено с автора.
          При избора на Galliano Photography, за осъществяване на Вашата фотосесия, Вие давате своето съгласие, заснетите кадри да бъдат използвани с цел популяризиране на бранда и предлаганите от него услуги. Ако не желаете кадри, на които присъствате, да бъдат публикувани в дигиталното пространство е необходимо изрично да заявите такова желание. Ако не сте го направили, кадрите могат да бъдат използвани в следните платформи:
Сайт за фотография http://galliano.bg/photography/
          Фотография на физическо лице, от която то може да бъде идентифицирано по пряк и непосредствен начин, представлява лични данни, както по смисъла на ЗЗЛД (Закон за защита на лични данни), така и по смисъла на GDPR (Общ регламент за защита на личните данни).
Взимайки участие във фотосесия, осъществена от Galliano Photography, вие се съгласявате да бъдете заснети.
  • Чрез провеждане на фотосесия, Вие декларирате информираното си съгласие и заявявате, че сте запознати с общите условия и изисквания.
                                         ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ
Ето някои от най-често получаваните запитвания към Galliano Photography. Ако не намерите отговор на въпросите, които Ви интересуват, моля изпратете лично съобщение към страницата или позвънете на телефон 0888 23 75 89.
  • Как да запазя час за фотосесия?
Може да се свържете с Galliano Photography чрез лично съобщение във Фейсбук страницата или на телефон 0888 23 75 89, където да запазите дата и час за Вашата фотосесия.
  • Каква е продължителността на една фотосесията?
Студийните фотосесии са с продължителност средно около 60-120 минути.
За информация относно останалите услуги предлагани от Galliano Photography, както и тяхната продължителност, моля последвайте линка- http://galliano.bg/photography/цени
  • Каква е цената за фотосесия?
За подробна информация, относно цените на различните услуги, моля последвайте линка – http://galliano.bg/photography/цени
  • Как да закупя подаръчен ваучер?
За да закупите ваучер от Galliano Photography е необходимо да се свържете с мен на телефон 0888 23 75 89. Ваучерът ще Ви бъде изпратен, а след това получателят му, ще трябва да се обади за записване на час и осъществяване на услугата.
  • Какво включва обработката на заснети кадри?
Обработката на снимките включва – оразмеряване, обработка на контраста, бял баланс, детайлен ретуш където се налага, потъмняване или осветляване.
  • Колко време е необходимо за обработка на снимките?
Обработката на кадри от фотосесиите се извършва в срок от 30 дни, след заснемането им. Ако желаете да се възползвате от услугата експресна обработка, е необходимо да заплатите допълнително сумата от 100 лв. В този случай ще получите кадрите си в срок от 7 работни дни.
  • Предоставяте ли необработени кадри?
Необработени кадри не се предоставят под никаква форма.
  • Рекламни снимки
Galliano Photography извършва заснемане на кадри, предназначени за рекламни цели. Ако желаете да се възползвате от тази услуга, моля свържете се с мен на телефон 0888 23 75 89, за да получите по-подробна информация.