fbpx
300
Студийни фотосесии
20000
Студийни кадъра
150
Аксесоара
1
Фотостудио
Здравейте, аз съм Галя
и съм безкрайно щастлива, че имам възможността да ви разведа из необятните възможности, които професионалната фотография предоставя.
       Фотографията е моята страст, призвание и мечтана кариера. Заснемането на невероятни, емоционални и красиви кадри ме изпълва. Различните лица, които застават пред обектива ми ме вдъхновяват и зареждат с уникални емоции. Те ме мотивират да продължавам да се занимавам с това, което правя.
       Поглеждайки в едва отворените малки очички на бебенце, което тепърва опознава света или взирайки се в насълзените от радост очи на бъдеща булка, виждайки трепетното очакване в погледа на жена, на която й предстои да стане майка… всички тези моменти, които хората споделят безмълвно с мен, заставайки пред моя обектив ме карат да се чувствам щастлива, да мечтая, да съпреживявам радостта и трепетното очакване на моите клиенти. Тази емоция, която изпитвам, предавам и в кадрите, които заснемам. Без дълбочина, без история и емоция, те са просто изображения, но без душа. За да се превърнат в незабравим спомен, който да пазите на топло в сърцето си, имат нужда да бъдат направени и обработени с чувство, с емоция, с любов.
      Благодаря на всеки един от вас, който ми е позволил да бъда частица от живота му. За мен това е безкрайно щастие и ценя високо доверието, което имате към мен, позволявайки ми да стана част от вашия свят.

Фотографията е уникален шанс да събера всичките тези емоции и усмивки и да ги пресъздам в няколко красиви снимки.

Благодаря Ви за доверието!

Вашият фотограф ❤️

Нашите услуги
Нови статии
Малките неща
Семейството е мястото, където започва живота, а любовта никога не свършва. За запазване на час: 0888 23 75 89 ❤️...
Още
Мама
Две усмивки – една душа. МАМА държи в ръцете си света.Една снимка – един миг…, а сякаш цяла вселена. За запазване на час: 0888 23 75 89 ❤️...
Още
Рекламни
Image © Copyright – Galliano photography За заснемане на рекламна фотосесия: 0888 23 75 89...
Още
Искате фотосесия?
Фотосесиите се извършват в студиото ни след предварително уговорен час.