fbpx

За студиото

Студиото за професионална фотография Galliano photography се простира върху площ от 300 м2, на удобна и лесно достъпна локация в центъра на София.
Студиото се състои от различни зали за заснемане, според типа на фотографиите, за различните проекти. Налично е помещение с 360 градусови декори, които спомагат за постигане на естествени и реалистични фотосесии.
Едно от помещенията в студиото е посветено изцяло на светлината. Благодарение на върхов клас техника могат да се заснемат кадри с различни ефекти на пречупване на светлината, достъпна от 4 различни източника. Използват се различни рефлектори и модификатори, спомагащи за ефектни и красиви кадри.
Студиото разполага и със съблекалня, в която всеки клиент има възможност спокойно да се подготви за предстоящата му фотосесия, а също така безпроблемно да сменя визиите си за различните снимки.
За дамите, очакващи дете е наличен гардероб за бременни, който разполага с множество красиви рокли, специални платове и аксесоари, които да допълнят визията им за фотосесията.
За най-малките има уютни колички, кошчета, дрешки и всякакви аксесоари, които да превърнат първата им фотосесия в красив спомен за всички близки. Най-новото въведение в студиото е конструкция, специално приспособена за новородени. С нейна помощ бебчетата могат да бъдат позиционирани подходящо за снимките, осигурявайки им удобство и спокойствие.
За запазване на час: 0888 23 75 89
.

За фотографа

   Галя Иванова е професионален фотограф, специализиращ във фотография за бременни, семейна и сватбена фотография.
Желанието й да запечатва красотата в отношенията между хората я запалва по фотографията и я превръща в нейна мечтана професия. Тя създава професионално студио за фотография Galliano photography, което се простира на 300 кв.м., където се наслаждава на пъстротата и красотата на всяко ново лице, което застава пред обектива й.

Ежедневно се интересува от новите тенденции във фотографията, тъй като смята, че е изключително важно да създава продукт, който отговаря на високите изисквания на клиентите си. Качество на всеки кадър, излязъл от студиото й е гарантиран, както от върховия клас техника, който използва, така и от множеството семинари, обучения, уъркшопи и мастъркласове, които е посетила. Галя е индивидуален лектор по фотография.
А ето и малко повече информация за професионалната й квалификация:
Обучение – Photoschool.bg – Второ ниво. Това изключително полезно обучение засяга теми, като:
– Работа с висок клас техника, композиция, правилно използване на светлината, обработка на кадри.
Професионално обучение по фотография, водено от доказалия се фотограф – Георги Величков. В това обучение се набляга на студийната фотография и нейните спецификации. Опорните точки са:
– Принципи за измерване на светлината, видове светлина, особености при работа в студио, портретна фотография, работа с редактиращи програми
Фотография за новородени. Снимките на новородени бебчета са прекрасни и трогващи, но се различават коренно от всички останали фотографии. Когато пред обектива е позиционирано бебче на няколко дни, е истинско предизвикателство да успееш да уловиш скъпоценните мигове в идеален кадър. За усъвършенстване на уменията си в тази сфера, Галя намира постоянни напътствия от Kelly Brown една от световно известните най-награждавани фотографи както и в изключително полезен уъркшоп за новородени, воден от Антония Чепишева.
Различната и интересна гледна точка започва да открива благодарение на – Бони Бонев и уъркшопа “Различния портрет”
Красотата на портрета – с Диляна Гергова и работилница за портрети “Икиндия”
Сватбена фотография:
Галя участва в редица уъркшопи, сватбени форуми и обучения на тема сватбена фотография. Ето и някои от тях:
– Workshop за сватбена фотография с международно признатия фотограф Ивелин Илиев
– Masterclass с вдъхновяващия фотограф Димитри Стефанов
– Множество сватбени форуми, организирани от „Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори“
Международни обучения и мастъркласове в чужбина.
Един истински професионалист, трябва да се развива всеки ден и да търси съвършенство в работата си. Ето защо е важно да разширим светогледа си и да потърсим отвъд лесно достъпното ни знание. Опитът с чуждестранни обучения и мастъркласове, на фотографа е с тези на Линдзи Адлер. Тя се фокусира основно върху светлината, най-вече студийната. Благодарение на безценните й съвети, Галя е на мнение, че успява да запечата играта на светлината и да придаде чрез нея истинска магия на кадрите си.
Осветление и обработка.
Както знаете, заснемането на фотосесия е само част от работата на фотографа. След нея следва не по-малко важната стъпка за постигане на красиви кадри – обработката. Основно обработва суровия материал с Lightroom и Photoshop, като уменията й за работа и с двата софтуера са придобити благодарение на официалните обучения, които те предлагат.
📷Щастлива и истински благодарна е от всяко признание и международна награда, които е получила за заснетите си кадри.
Ето и някои от тях:

 

Също е важно да се отбележат и съвместните проекти със списание „Кенгуру“. Ето и някои от кориците, създадени в партньорство:

Здравейте, аз съм Галя и съм безкрайно щастлива, че имам възможността да ви разведа из необятните възможности, които професионалната фотография предоставя.

       Фотографията е моята страст, призвание и мечтана кариера. Заснемането на невероятни, емоционални и красиви кадри ме изпълва. Различните лица, които застават пред обектива ми ме вдъхновяват и зареждат с уникални емоции. Те ме мотивират да продължавам да се занимавам с това, което правя.
       Поглеждайки в едва отворените малки очички на бебенце, което тепърва опознава света или взирайки се в насълзените от радост очи на бъдеща булка, виждайки трепетното очакване в погледа на жена, на която й предстои да стане майка… всички тези моменти, които хората споделят безмълвно с мен, заставайки пред моя обектив ме карат да се чувствам щастлива, да мечтая, да съпреживявам радостта и трепетното очакване на моите клиенти. Тази емоция, която изпитвам, предавам и в кадрите, които заснемам. Без дълбочина, без история и емоция, те са просто изображения, но без душа. За да се превърнат в незабравим спомен, който да пазите на топло в сърцето си, имат нужда да бъдат направени и обработени с чувство, с емоция, с любов.
      Благодаря на всеки един от вас, който ми е позволил да бъда частица от живота му. За мен това е безкрайно щастие и ценя високо доверието, което имате към мен, позволявайки ми да стана част от вашия свят.

Фотографията е уникален шанс да събера всичките тези емоции и усмивки и да ги пресъздам в няколко красиви снимки.

Благодаря Ви за доверието!

Вашият фотограф ❤️