fbpx

За студиото

Студиото за професионална фотография Galliano photography се простира върху площ от 300 м2, на удобна и лесно достъпна локация в центъра на София.
Качеството на всеки кадър е гарантиран, от върховия клас техника, чрез който могат да се получат различни ефекти на пречупване на светлината, достъпна от 4 различни източника
Студиото се състои от различни зали за заснемане. Налично е помещение с красиви специално изработени декори, които спомагат за постигане на естествени и реалистични фотосесии. Едно от помещенията е посветено изцяло на светлината. Използват се различни рефлектори и модификатори, спомагащи за ефектни и красиви кадри.
Студиото разполага и със съблекалня, в която можете спокойно да се подготвите за предстоящата Ви фотосесия и безпроблемно да сменяте визиите си.
За дамите, очакващи дете е наличен гардероб за бременни, който разполага с множество красиви дизайнерски рокли, специални платове и аксесоари, които да допълнят цялостния вид на фотосесията.
.

За фотографа

Галя Иванова е майка на близнаци и професионален фотограф, който снима ексклузивно фотография за бременни.
Желанието й да запечатва красотата и емоциите на щастливите хора я запалва по фотографията и я превръща в нейна мечтана кариера. 

Един истински професионалист, трябва да се развива всеки ден и да търси съвършенство в работата си. Опитът с чуждестранни обучения и международни мастър класове, от където Галя получава безценни съвети й дава възможността да запечата играта на светлината и да придаде чрез нея истинска магия на кадрите си.

Галя е индивидуален лектор по фотография.

Също е важно да се отбележат и съвместните проекти и кориците на списания създадени в партньорство.

„Здравейте, аз съм Галя и съм безкрайно щастлива, че имам възможността да ви разведа из необятните възможности, които професионалната фотография предоставя.
 Всички тези моменти, които хората споделят безмълвно с мен, заставайки пред обектива ми ме карат да се чувствам щастлива, да мечтая, да съпреживявам радостта и трепетното очакване на моите клиенти. Това вълнение, което изпитвам, предавам и в кадрите, които заснемам. Без дълбочина, без история и емоция, те са просто изображения. За да се превърнат в незабравим спомен, който да пазите на топло в сърцето си, имат нужда да бъдат направени и обработени с чувство, с любов.

Фотографията е уникален шанс да събера всичките тези емоции и да ги пресъздам в няколко красиви снимки.“  ❤️

Щастлива и истински благодарна е от всяко признание и международна награда, които е получила за заснетите си кадри.