fbpx

Изненадайте близък човек с оригинален подарък – семейна или лична фотосесия и му подарете красив ваучер.

   Професионална фотосесия е прекрасен подарък, с който можете да зарадвате Вашите близки. Така ще им дадете право да подберат най-подходящата според индивидуалния им вкус фотосесия, ще могат да я направят във време, което е удобно за тях и да й се насладят пълноценно. И най-важното, ще им подарите спомен, който ще остане в сърцата им за цял живот. Спомен, който ще им носи усмивки и приятна емоция дори след много години.
Ето защо реших да направя подаръчните ваучери. Постарах са да са много красиви и да бъдат прекрасен подарък, който със сигурност ще зарадва получателя си и ще го дари с прекрасни емоции.
                      Замислете се, не бихте ли искали да получите такъв подарък?
Можете да заявите своя ваучер от Galliano Photography, като се свържете с мен чрез съобщение във Фейсбук страницата или на телефон: 0888 23 75 89. Ще уточним колко кадъра ще желаете да включва Вашият подарък, а след това получателя само ще трябва да се обади, за да запази удобен за него час.

                      Цената на подаръчния ваучер зависи от избрания от Вас пакет.

             – МАЛКА фотосесия от 10 обработени кадъра – 300 лв.
             – СТАНДАРТНА фотосесия от 20 обработени кадъра – 400 лв.
             – ГОЛЯМА фотосесия от 30 обработени кадъра – 500 лв. *с възможност за комбинирано заснемане на студийна и външна сесия. Осъществява се в рамките на 1 ден.
             – ПРЕМИУМ фотосесия от 50 обработени кадъра – 600 лв. *с възможност за комбинирано заснемане на студийна и външна сесия. Осъществява се в рамките на 1 ден.

 

ЕКСПРЕСНА ОБРАБОТКА – 7 работни дни + 50 лв.

Заявете Вашия ваучер на тел: 0888 23 75 89.

Благодаря на всички, които продължавате да ми се доверявате и да ме допускате в най-съкровеното си лично пространство и да ме правите част от прекрасните емоции, които изпитвате.
     С много любов,
Вашият фотограф: Галя ❤️