fbpx

Изненадайте близък човек с оригинален подарък – детска, семейна или лична фотосесия и му подарете красив ваучер.

Здравейте, приятели.
    Случвало ли ви се е да бъдете поканени на гости при семейство с новородено бебче или на детски рожден ден, на изписване от родилния дом или на погача? Сигурна съм, че ви се е случвало. Когато в семейството на наши близки се роди бебче започваме трескаво да се лутаме из детските магазини и моловете, да разглеждаме стотици детски стоки в интернет, защото ни се иска да подарим на сладкото мъниче най-прекрасния подарък и да зарадваме неговото семейството. Много често обаче се получава така, че накрая купуваме нещо в последния момент, защото времето ни притиска и все пак не можем да се появим на събитието, с празни ръце.
Най-често подарявания подарък на бебе са дрехи, тъй като хората не са сигурни от какво има нужда майката, а все пак искат да я изненадат и не е удобно да я попитат. За съжаление обаче родителите се оказват затрупани с бебешки дрешки и най-често някои остават необлечени, дори веднъж.
   Дори да сте избрали перфектния подарък, който наистина е зарадвал семейството на детенцето, колко време той ще е в употреба? Няколко месеца, година, две? И после няма да има спомен от него. Ето това е проблема с вещите. Дори и най-красивите, подходящи и избрани със стил вещи имат определен от времето живот. После остават някъде в миналото и никога повече не се сещаме за тях. Преживяванията от друга страна – те създават спомени, които никога не избледняват. А ако пък са фотографирани, имате гаранция, че ще можете да се връщате към тези спомени многократно през годините, които предстоят.
  От дълго време се занимавам с фотография и през студиото ми са минали много хора. Понякога те са снимат семейно, като във фотосесията участват майката, таткото, всички дечица, че дори и домашните любимци. Друг път родителите избират да заснема само бебчето им, или пък детенцето, което има рожден ден. Много често при мен идват и бременни жени, които държат да заснемат всяка стъпка от най-вълнуващото преживяване – да бъдеш майка. Без значение какви са желанията на моите клиенти и какъв тип фотосесия са избрали, най-честата реплика, която чувам е следната: „Това ще остане за цял живот.“ И наистина е така. Тези кадри ще пазите като скъп спомен, който ще ви отвежда назад във времето и ще ви припомня за прекрасните споделени моменти заедно. Тези снимки ще носят топлина и уют не само на Вас, а и на децата Ви, които с радост ще разглеждат кадрите, на които позират като бебенца, на няколко месеца или пък как е изглеждала мама преди да се появят на бял свят. Замислете се. Колко често ви се случва да разглеждате стари снимки? А какви емоции ви носи това? Не сте единствени. Всички хора сме устроени по този начин. Снимките от най-красивите моменти, споделени със семейството са най-важните и ни радват цял живот.
   Професионална фотосесия е прекрасен подарък, с който можете да зарадвате Вашите близки. Така ще им дадете право да подберат най-подходящата според индивидуалния им вкус фотосесия, ще могат да я направят във време, което е удобно за тях и да й се насладят пълноценно. И най-важното, ще им подарите спомен, който ще остане в сърцата им за цял живот. Спомен, който ще им носи усмивки и приятна емоция дори след много години.
Ето защо реших да направя подаръчните ваучери. Постарах са да са много красиви и да бъдат прекрасен подарък, който със сигурност ще зарадва получателя си и ще го дари с прекрасни емоции.
                      Замислете се, не бихте ли искали да получите такъв подарък?
Можете да заявите своя ваучер от Galliano Photography, като се свържете с мен чрез съобщение във Фейсбук страницата или на телефон: 0888 23 75 89. Ще уточним колко кадъра ще желаете да включва Вашият подарък, а след това получателя само ще трябва да се обади, за да запази удобен за него час.

                      Цената на подаръчния ваучер зависи от избрания от Вас пакет.

– МАЛКА фотосесия от 10 обработени кадъра – 150 лв. – 2 визии

– СТАНДАРТНА фотосесия от 20 обработени кадъра – 200 лв. – 2-3 визии

– ГОЛЯМА фотосесия от 30 обработени снимки – 250 лв. – 3 визии

– СУПЕР фотосесия – получавате всички сполучливи снимки от фотосесията – 300 лв.

 

ЕКСПРЕСНА ОБРАБОТКА – 5 работни дни + 50 лв.

Заявете Вашия ваучер на тел: 0888 23 75 89.

Благодаря на всички, които продължавате да ми се доверявате и да ме допускате в най-съкровеното си лично пространство и да ме правите част от прекрасните емоции, които изпитвате.
     С много любов,
Вашият фотограф: Галя ❤️