fbpx

      Здравейте, скъпи приятели.
      С огромна радост искам да ви съобщя, че и тази година ще можете да си направите Коледна фотосесия в студиото на Galliano photography.
Коледа е празник, които радва сърцата на малки и големи, а приготовленията за него увличат цялото семейство. Семейната фотосесия е страхотен подарък, с който можете да зарадвате своите близки, като по този начин ще създадете незабравими спомени заедно. Във фотосесиите могат да се включат всички членове на семейството, малки и големи, мама, татко, та дори и домашните любимци.
     Всички се вълнуваме от предстоящите празници, но за децата Коледа е приказно време от годината, през което се случват чудеса, които изпълват душите и сърцата им с радост. Както винаги от Galliano photography сме се подготвили с огромно разнообразие от нови декори и аксесоари, които да създадат нужната атмосфера и коледно вълнение. Те са индивидуални за всяка една заснета фотосесия. Когато ни посетите в студиото ще бъдете удивени от Коледната магия, която Ви очаква там, а Вашите мъничета ще могат да играят, да се смеят и забавляват, сред вълнуващите декори.
    Освен за Вас и семейството Ви, коледната фотосесия е подходящ подарък и за Вашите близки. С красив ваучер от Galliano Photography можете да зарадвате приятелите си, като им подарите незабравимо изживяване и спомени за цял живот – натиснете ТУК за ваучер
                                                             Цени:
                       – СТАНДАРТНА фотосесия от 20 обработени кадъра – 130 лв. – 2-3 визии
                       – ГОЛЯМА фотосесия от 35 обработени снимки – 150 лв. – 3 визии
                       – СУПЕР фотосесия – получавате всички сполучливи снимки от фотосесията – 200 лв.
Срок на обработка ДО 30 дни според натовареноста, експресна поръчка – 5 работни дни + 50 лв.
! Необработени кадри не се предоставят !
*Всички, които запишат час за Коледна фотосесия ще получат специален подарък.
Албум от настоящите коледни фотосесии „Коледна магия 2018/2019“ можете да разгледате ТУК и ТУК
Вашата фотосесия може да осъществите между 15.10 и 31.01
           ЗАПАЗЕТЕ ВАШИЯ ЧАС: 0888 23 75 89

НОВО!
ЛАЙФСТАЙЛ ФОТОГРАФИЯ – „КОЛЕДА У ДОМА“

Всяко семейство полага голямо старание да подреди дома си по най-уютния и красив начин, така че близките му да се насладят на коледните празници пълноценно. В новата фотосесия „Коледа у дома“, могат да участват всички членове на семейството, роднини и дори домашни любимци. Уютът на Вашия дом и семейния празник Коледа ще бъдат запечатани в незабравими кадри, които ще пазите и с радост ще си припомняте за прекрасните коледни емоции заедно.
Получавате всички сполучливи кадри от фотосесията специално обработени.
Цена: 250 лв
Продължителност : 1 час
! Фотосесия „Коледа у дома“ се заснема само в делнични дни, след предварителна уговорка.
 0888 23 75 89