fbpx

                               

С огромна радост искам да ви съобщя, че и тази година ще можете да си направите Коледна фотосесия в студиото на Galliano photography.
Коледа е празник, които радва сърцата на малки и големи, а приготовленията за него увличат цялото семейство. Семейната фотосесия е страхотен подарък, с който можете да зарадвате своите близки, като по този начин ще създадете незабравими спомени заедно. Във фотосесиите могат да се включат всички членове на семейството – малки и големи, мама и татко.
.
                                                                                        
Както винаги от Galliano photography сме се подготвили подобаващо, за да създадем нужната атмосфера и коледно вълнение. Тази година ще имате възможност да осъществите своите фотосесии с 360 градусови декори, които позволяват пълно потапяне в коледната магия. Различното при този тип заснемане е, не само изживяването от самата фотосесия, а също и различните възможности за осъществяване на кадри. Снимките стават много по-живи и истински.
 
     *Студиото ще е в почивка от 21.12 до 05.01
                                                              

                                                                                                 
*Обработените снимки, от заявения от Вас пакет, получавате в дигитален формат. Не се предлагат снимки на хартия и календари.
*

Интересът към Коледните фотосесии е голям и свободните часове се запълват много бързо. Ако искате да станете част от тази невероятна емоция и да получите снимките си навреме, побързайте и запазете своя час по от рано: 0888 23 75 89

 

.
ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК 

Коледната фотосесия е подходящ подарък o
свен за Вас и семейството Ви, 
и за Вашите близки.
С подаръчния ваучер от Galliano Photography можете да зарадвате приятелите си, като им подарите незабравимо изживяване и спомени за цял живот.

 

 

                    ЛАЙФСТАЙЛ ФОТОГРАФИЯ – „КОЛЕДА У ДОМА“

   
 Всяко семейство полага голямо старание да подреди дома си по най-уютния и красив начин, така че близките му да се насладят на коледните празници пълноценно. Тази година отново ще имате възможност да създадете своя собствена коледна приказка с фотосесия „Коледа у дома“. В нея могат да вземат участие всички членове на семейството. Уютът на Вашия дом и семейния празник Коледа ще бъдат запечатани в незабравими кадри, които ще пазите и с радост ще си припомняте за прекрасните коледни емоции заедно.

Получавате всички сполучливи кадри от фотосесията, специално обработени.
Цена: 300 лв
Продължителност : 1 час
! Фотосесия „Коледа у дома“ се заснема само в делнични дни, след предварителна уговорка. 📷 0888 23 75 89 📷