fbpx

                               Здравейте, скъпи приятели

С огромна радост искам да ви съобщя, че и тази година ще можете да си направите Коледна фотосесия в студиото на Galliano photography.
Коледа е празник, които радва сърцата на малки и големи, а приготовленията за него увличат цялото семейство. Семейната фотосесия е страхотен подарък, с който можете да зарадвате своите близки, като по този начин ще създадете незабравими спомени заедно. Във фотосесиите могат да се включат всички членове на семейството – малки и големи, мама и татко.
                      За записване на час: 0888 23 75 89

                                                                                         
.
Както винаги от Galliano photography сме се подготвили подобаващо, за да създадем нужната атмосфера и коледно вълнение. Тази година ще имате възможност да осъществите своите фотосесии с новите 360 градусови декори, които позволяват пълно потапяне в коледната магия. Различното при този тип заснемане е, не само изживяването от самата фотосесия, а също и различните възможности за осъществяване на кадри. Снимките стават много по-живи и истински. Когато ни посетите в студиото ще бъдете удивени от огромното разнообразие, което Ви очаква там, а Вашите мъничета ще могат да играят, да се смеят и забавляват.

                                                                *Студиото ще е в почивка от 21.12 до 05.01 /включително/
*Моля, подгответе чисти обувки за Вас и децата Ви, за да осигурим комфорта и естетиката както на Вашата фотосесия, така и на предстоящите фотосесии след Вас.
*Облеклото не е включено във фотосесиите. Моля всеки да осигури тоалетите, с които желае да се снима. Не закъснявайте и не подранявайте за часа си, бъдете точни. Бъдете облечени Вие и дечицата Ви с първия тоалет, с който ще се снимате.
*Обработените снимки, от заявения от Вас пакет, получавате в дигитален формат. Не се предлагат снимки на хартия и календари.
*Кадри от осъществени фотосесии, можете да видите тук – https://www.facebook.com/pg/galliano.photography/photos/?tab=album&album_id=1396880190465000

ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК – Освен за Вас и семейството Ви, коледната фотосесия е подходящ подарък и за Вашите близки. С новия красив подаръчен ваучер от Galliano Photography можете да зарадвате приятелите си, като им подарите незабравимо изживяване и спомени за цял живот.
Интересът към Коледните фотосесии е голям и свободните часове се запълват много бързо. Ако искате да станете част от тази невероятна емоция и да получите снимките си навреме, побързайте и запазете своя час по от рано: 0888 23 75 89

         

            ЛАЙФСТАЙЛ ФОТОГРАФИЯ – „КОЛЕДА У ДОМА“

   
 Всяко семейство полага голямо старание да подреди дома си по най-уютния и красив начин, така че близките му да се насладят на коледните празници пълноценно. Тази година отново ще имате възможност да създадете своя собствена коледна приказка с фотосесия „Коледа у дома“. В нея могат да вземат участие всички членове на семейството. Уютът на Вашия дом и семейния празник Коледа ще бъдат запечатани в незабравими кадри, които ще пазите и с радост ще си припомняте за прекрасните коледни емоции заедно.

                              „Коледа у дома“
Получавате всички сполучливи кадри от фотосесията,
специално обработени.
Цена: 300 лв
Продължителност : 1 час
! Фотосесия „Коледа у дома“ се заснема само в делнични дни, след предварителна уговорка. 📷 0888 23 75 89 📷